PVC prozori

Prozor

U posljednjih nekoliko desetljeća PVC prozori popularno su rješenje na našim prostorima zbog svoje dugotrajnosti, lake montaže i održavanja, odlične toplinske i zvučne izolacije te ekološke prihvatljivosti.

TD Termo j.d.o.o. Nuštar proizvodi prozore i vrata od kvalitetnih njemačkih profila Salamander i turskih profila Firatpen.

 

U proizvodnom programu imamo tri sistema profila Salamander i jedan sistem Firatpen, širok izbor za više ili manje zahtjevne kupce.


TD-Termo - Salamander bluEvolution
Toplinska prohodnost BluEvolution profila je Up = 0.98 W/m²K. U standardu kod ovog prozorskog sustava nudimo izo staklo 36 mm debljine, ukupne vrijednosti Us = 0.7 W/m²K.
TD-Termo Salamander Streamline
Streamline je sustav profila Salamander s pet komora i dvije brtve, a ugradbena debljina ovih profila je 73 mm. Toplinska prohodnost profila je Up= 1,3 W/m2K
TD-Termo Salamander Brugmann
Brügmann AD je sustav profila Salamander s pet komora i dvije brtve. Ugradbena debljina sustava Brügmann AD je 73mm. Toplinska prohodnost profila je Up= 1,3 W/m2K
TD-Termo Firatpen
Firatpen S70 je profil s pet komora , dvije brtve i ugradbenom debljinom 70mm. Toplinska prohodnost profila je Up= 1,43 W/m2K.